Malmö Näringslivsgala

OM NÄRINGSLIVSGALAN

Malmö Näringslivsgala – en kväll för näringslivet

2024 är det 22 år i rad som Malmö Näringslivsgala slagit upp dörrarna för Malmös näringsliv! Eventet har förändrats under resans gång – priser har omdanats, lokal och utförande har tagit olika former. Den röda tråden har dock alltid varit densamma – nämligen att sammanföra, inspirera och belysa Malmös breda näringsliv, att skapa en plattform för att lyfta och hylla företag och personer i Malmös näringsliv som utmärkt sig på olika sätt och att erbjuda Malmös näringsliv en mötesplats för ny kunskap, inspiration och fest med möjlighet att knyta nya kontakter.

Galakvällen är en afton med fest, mat och mingel samt – såklart – utdelning av årets näringslivspriser.
Näringslivspriserna som delas ut på Galakvällen är ett sätt att lyfta och hylla företag och personer som på olika sätt betytt mycket, gjort en speciell insats eller utmärkt sig på olika sätt inom olika kategorier. Pristagarna väljs ut av en jury av bland annat tidigare pristagare, representanter från staden och andra aktörer inom näringslivet med kunskap i just den kategorin. Nomineringen är öppen under hösten och hela Malmö kan vara med och välja sina hjältar!

Priskategorierna är idag 6 till antalet – Årets Malmöföretag, Malmö stads Näringslivspris inom kreativa näringar, inom life science, inom miljö- och hållbar utveckling, Årets Startup och Malmö Greater Copenhagen Business Award. Dessutom delas det ut två priser som inte går att nominera till -  Årets Malmöambassadör, som utses av Malmö stad och Årets UF-affärsidé som utses av Swedbank och Sparbanksstiftelsen Skåne.

Malmö Näringslivsgala är för hela Malmös näringsliv – välkommen!

Malmö Näringslivsgala – en galaeftermiddag för näringslivet

2021 är det 19 år i rad som Malmö Näringslivsgala slagit upp dörrarna för Malmös näringsliv! Eventet har förändrats under resans gång – priser har omdanats, lokal och utförande har tagit olika former. Den 19:e galan blir digital. Vem hade trott det? Den röda tråden har dock alltid varit densamma – nämligen att sammanföra, inspirera och belysa Malmös breda näringsliv, att skapa en plattform för att lyfta och hylla företag och personer i Malmös näringsliv som utmärkt sig på olika sätt och att erbjuda Malmös näringsliv en mötesplats för ny kunskap, inspiration och fest med möjlighet att knyta nya kontakter.

Galakvällen blir i år galaeftermiddagen. En eftermiddag med fest, mat och mingel samt – såklart – utdelning av årets näringslivspriser.
Eller så blir det i lugn och ro själv hemma, eller på kontoret med kollegorna. Vem vet hur det ser ut i februari? Det som är säkert är att alla kan vara med. Vi är för första gången inte begränsade av antalet sittplatser.

Näringslivspriserna som delas ut är ett sätt att lyfta och hylla företag och personer som på olika sätt betytt mycket, gjort en speciell insats eller utmärkt sig på olika sätt inom olika kategorier. Pristagarna väljs ut av en jury av bland annat tidigare pristagare, representanter från staden och andra aktörer inom näringslivet med kunskap i just den kategorin.

Priskategorierna är idag 8 till antalet – Årets Malmöföretag, Malmö stads Näringslivspris inom kreativa näringar, inom life science, inom miljö- och hållbar utveckling, Årets Startup och ett helt nytt pris för i år - Malmö Greater Copenhagen Business Award. Dessutom delas två priser ut som inte går att nominera till. Dessa är Årets Malmöambassadör och Årets UF-Affärsidé som delas ut tillsammans med UF och Swedbank. Se mer om tidigare vinnare under Hall of Fame.

Malmö Näringslivsgala är för hela Malmös näringsliv! – Välkommen 18 februari, den här gången digitalt!

Malmö Näringslivsgala 2022 – 20års jubileum!

2022 är det 20 år i rad som Malmö Näringslivsgala slagit upp dörrarna för Malmös näringsliv! Eventet har förändrats under resans gång – priser har omdanats, lokal och utförande har tagit olika former. Den 19:e galan va digital! Vem hade trott det för 20 år sedan? Den röda tråden har dock alltid varit densamma – nämligen att sammanföra, inspirera och belysa Malmös breda näringsliv, att skapa en plattform för att lyfta och hylla företag och personer i Malmös näringsliv som utmärkt sig på olika sätt och att erbjuda Malmös näringsliv en mötesplats för ny kunskap, inspiration och fest med möjlighet att knyta nya kontakter.

Näringslivspriserna som delas ut är ett sätt att lyfta och hylla företag och personer som på olika sätt betytt mycket, gjort en speciell insats eller utmärkt sig på olika sätt inom olika kategorier. Pristagarna väljs ut av en jury av bland annat tidigare pristagare, representanter från staden och andra aktörer inom näringslivet med kunskap i just den kategorin.

Priskategorierna är 8 till antalet – Årets Malmöföretag, Malmö stads Näringslivspris inom kreativa näringar, inom life science, inom miljö- och hållbar utveckling, Årets Startup och Malmö Greater Copenhagen Business Award. Dessutom delas två priser ut som inte går att nominera till. Dessa är Årets Malmöambassadör och Årets UF-Affärsidé som delas ut tillsammans med UF och Swedbank.

2022 ser vi fram emot ett 20-års jubileum med allt vad det kan tänkas innebära!
Malmö Näringslivsgala är för hela Malmös näringsliv! – Välkommen 21 juni!

Integritetspolicy

Så behandlar vi personuppgifter.

I samband med evenemanget Malmö Näringslivsgala och dess kringaktiviteter och kanaler såsom webb, film och sociala medier förekommer insamling av personuppgifter. Detta sker exempelvis i samband med nomineringsprocess, fotografering under eventet och genom ditt deltagande och endast i syfte att genomföra och marknadsföra de olika delarna av Malmö Näringslivsgala. Uppgifterna behålls endast under en begränsad tid om max 3 år från insamlingsdatum.

Det är viktigt för oss i Malmö stad att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. I enlighet med GDPR, personuppgiftslagen har du rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig och att när som helst begära rättelse, radering eller begränsning av vår behandling av dina personuppgifter (ex. persondata eller bild/film).

Läs mer om hur Malmö stad hanterar personuppgifter på malmo.se/personuppgifter.
Läs också mer på https://www.datainspektionen.se/lag…/dataskyddsforordningen/

 

Scroll to top