Vinnare 2024

Malmö Näringslivsgala

21 JUNI 2022

Tack för i år!

Grattis till alla glada vinnare!

Vi vill passa på att tacka er alla som var på plats eller som följde oss i sociala medier under kvällen. Ett stort tack till våra samarbetspartners och samtliga som förgyllde kvällen från scenen.

Inom kort publiceras bilder från galakvällen här och i våra sociala medier. Läs mer om årets vinnare nedan!

Vi är redo för nästa gala redan nu - nomineringen är öppen till Malmö Näringslivsgala 3 mars 2025!

Är du nästa års vinnare? Eller din granne, vän eller varför inte din favoritrestaurang, butiken på hörnan, din IT-support eller något annat företag som gör din vardag lite bättre.

Nominera din näringslivshjälte redan nu för innan vi hinner blinka är det dags för ny gala. Vem vill du se på scen nästa år?

Till nomineringen 2025 års gala

Malmö stads Näringslivspris: Årets Malmöföretag

Beijer Electronics

Med en lång och stadig närvaro i staden speglar företaget stolt dess mångfald genom sina medarbetare. Med innovativ teknik i tiden och genom att förena det globala och det lokala har de inte bara stärkt sin position på marknaden utan också bidragit till stadens tillväxt och utveckling. Deras framgångsresa är en inspirerande berättelse om hårt arbete, innovation och engagemang för både Malmö och världen.

https://www.beijerelectronics.com

Presenteras tillsammans med:

Malmö Greater Copenhagen Business Award

Malmö Arena

Årets vinnare gör på ett konkret sätt Malmö mera danskt under vissa intensiva perioder men låter också besökarna samlas kring allt från iskalla till vackert ljudande aktiviteter. De har bidragit till nya samarbeten mellan danska och svenska idrottsorganisationer och till att elever på danska utbildningar fått praktik i Malmö samtidigt som det skapats lokala projekt för social hållbarhet. Företagets bidrag till integrationen över Öresund handlar om att tillhandahålla platsen för ett nervkittlande handarbete i grupp med en boll i centrum och med en stor publik.

https://www.malmoarena.com/

Presenteras tillsammans med:

Malmö stads Näringslivspris inom Miljö- & Hållbar Utveckling

Altitude Meetings

Skapad ur en vision om ett hållbart samhälle som tydligt visar på att alla kan bidra. Bolaget lever som de lär och bedriver ett systematiskt arbete inom miljöfrågor, och genom att sätta hållbar social utveckling i centrum agerar de som en katalysator för en positiv samhällsförändring. Detta företag verkar för en inkluderande företagsverksamhet, där de på ett träffsäkert sätt förenar hållbarhet, social inkludering och ekonomisk långsiktighet.

https://altitudemeetings.se

Presenteras tillsammans med:

Malmö stads Näringslivspris: Årets Startup

Emission Twin

 

Genom en kombination av tekniskt kunnande och passion har årets vinnare skapat en innovativ lösning – potentiellt banbrytande inom sitt område! Skapandet av en unik plattform, baserad på avancerade algoritmer och modeller, revolutionerar hur företag kan minska klimatpåverkan genom simulering. Vinnarna brinner för att rädda världen och deras framgång är en vinst för oss alla.

https://www.emissiontwin.com

Presenteras tillsammans med:

Malmö stads Näringslivspris inom Life Science

Rechon Life Science

Ett fantastiskt år med fortsatt tillväxt har bolaget med stor kompetens återigen satt Malmö på Life Science kartan med fullt fokus på läkemedelsproduktion.

https://www.rechon.com 

Presenteras tillsammans med:

Malmö stads Näringslivspris inom Kreativa Näringar

POW Studio

Rosor är röda, violer blå, vinnarens verk visar Malmö så. Från Möllans färgsprakande marknader, till stadens gröna parker. Och havets blå glans, så fint att man hamnar i trans.

Vinnaren har med sitt arbete fångat Malmö som en stad full av energi och färg, samt som en plats för drömmar och möjligheter. Det är därför som detta framgångsrika företag som satsar på hållbart entreprenörskap är en självklar vinnare.

https://powstudio.se

Presenteras tillsammans med:

Årets UF-affärsidé i Malmö

LeafCraft

Med vissna löv, i kombination med torkade överblivna blommor, har dessa unga entreprenörer skapat ett hållbart gratulationskort som fortsätter att ge. Det cirkulära tänket är grunden i deras affärsidé och när du har njutit klart av det fina kortet planterar du det och nya blommor kan växa!

https://ungforetagsamhet.se/company/leafcraft-uf

Presenteras av:

Malmö stads Näringslivspris Bästa Malmöambassadör

LFM30

Årets vinnare bokstavligen bygger för en mer hållbar framtid. Företagen bakom initiativet vill utmana och ställa om en traditionstyngd bransch som står för nästan en femtedel av Sveriges utsläpp.

Genom att samla hela värdekedjan, sätta höga ambitioner och gå före har årets Malmöambassadörer siktet klar för sig. Genom att hitta nya, innovativa och klimatneutrala lösningar vill de inte bara göra Malmö mer hållbart, utan skapar också en marknad med global potential för klimatneutralitet i bygg- och anläggningssektorn.

https://lfm30.se

Presenteras av:

Scroll to top