Nya tider stundar för det som tidigare varit dagsprogrammet i samband med Malmö Näringslivsgala!

Under de senaste åren har vi under dagen innan galan bjudit på ett dagsprogram med fokus på vad som händer i Malmös näringsliv, trender och inspiration och nyheter som är på gång i vår stad. Nu jobbar vi med att göra denna upplevelse ännu bättre för dig som besökare och för hela Malmös näringsliv!

En del i utvecklingen innebär att dagsprogrammet kommer att få en egen dag under hösten 2020, då vi kommer att erbjuda er en ny och spännande plattform för att möta, utveckla och ta del av näringslivet i Malmö! Mer information om denna spännande dag kommer under våren 2020, så håll utkik, så ses vi till hösten!

En fullspäckad galakväll väntar med lokala stjärnskott, överraskningar i massor och mycket värme och skratt utlovas!

Björn Dixgård bjuder på underbara klassiker från Mando Diao och föreställningen Infruset - själens skrubbsår tillsammans med MSO.

Galakvällen startar kl. 18.00 då ni är välkomna att avnjuta ett glas mousserande vin, en mingeltallrik och ett glas vin/öl eller alkoholfritt medan ni träffar kollegor, knyter nya affärskontakter och laddar upp inför showen. Dörrarna till Konsertsalen öppnas kl. 19.00 då det är dags för gala och fest. Kl. 19.30 startar showen och utdelning av priserna till årets näringslivshjältar!

Varmt välkomna!

Konferencier

Artister

Malmö Näringslivsgala

10 Feb 2020
Malmö live
18 Året
9 Priser