I år är dagsprogrammet något utöver det vanliga!
På temat Business as Unusual möter vi entreprenörer och innovatörer som tänkt utanför ramarna och skapat något eget, ovanligt eller nytänkande.

Våra talare kommer från när och fjärran och väntar på att dela med sig av sina erfarenheter, kunskaper och äventyr. Våra partners och sponsorer bjuder in till unika seminarier och visar upp just sina varianter av Business as unusual.

Och som vanligt finns det givetvis tid för mingel med Malmös näringslivs alla branscher!

Talare

MEET & GREET LUNCH

meet-greet (kopia)

Boka in dig på årets bästa mingellunch!
Efter en inspirerande förmiddag laddar vi batterierna inför en fullspäckad eftermiddag. Men missa inte chansen att äta, mingla och umgås över lunchen.

Malmö Lives restaurang på (plan 1 & 2) hälsar dig välkommen. Nätverka med årets finalister och jurymedlemmar, prata framtida möjligheter med partners, sponsorer och medarrangörer och träffa andra entreprenörer från Malmös näringsliv. Lunchen bokas i samband med biljettköp och har begränsat antal platser.

Galakvällen startar kl. 18.00 då ni är välkomna att avnjuta ett glas mousserande vin, en mingeltallrik och ett glas vin/öl eller alkoholfritt medan ni träffar kollegor, nya bekanta och laddar upp inför showen.

Dörrarna till Konsertsalen öppnas kl. 19.00 och det är dags för gala och fest. Kl. 19.30 startar showen som bjuder på en fullspäckad intim och exklusiv kväll fylld med eftertanke, innovation, humor, högkvalitativ underhållning och givetvis utdelning av de 9 priserna till årets näringslivshjältar.

Konferencierer

Artister

Malmö Näringslivsgala

12 Feb 2018
Malmö live
16 Året
9 Priser